2 Aralık 2018 Pazar

KİTAP ÖNCESİ

Sevgili dostlar, yazılarımı takip edenlerin bildiği üzere 2017 yılının ilk haftasından başlayan yazı serüvenime bu hafta itibarıyla ara veriyorum. 

Evet, 100 hafta boyunca verdiğiniz güç ve destek ile yaşam tecrübem, ruhsal dünya ile ilgili araştırıp, okuyup incelediğim birçok konuda sizlerle paylaşımda bulundum. 
Fiziksel dünyamız ile ruhsal dünyamız arasında köprüler kurmaya gayret ettim, bunun nasıl yapılabileceği konusunda düşüncelerimi paylaştım.

Amacım hiçbir zaman kimseye bir şeyleri dikte etmek olmadı, sadece benim de uygulayıp, sahada tecrübe ettiğim ve faydasını gördüğüm bilgi kırıntılarını sizlerle paylaşmak istedim. 
Çünkü, yaşamım boyunca iki şeyin paylaşılarak çoğaldığını gayet iyi gözlemledim. 
Bunlardan birisi "Sevgi", diğeri ise "Bilgi"

Eğer, bugüne kadar yazdıklarımla sizlere bir nebze de olsa farklı bir pencere açıp, farklı bir düşünceye sevk edebildiysem, ne mutlu bana...

Şimdi 100 hafta boyunca yazdıklarımı bir kitap olarak yayınlama çalışmalarına başladığımdan, yeni yıla kadar yazılarıma ara veriyorum. 

Yeni yılda, yeni konular ve dünyanın gittiği istikametle ilgili düşüncelerimle, yine sizlerle birarada olmaya çalışacağım. 

Ayrıca, tarihleri önceden belirlenmiş  rutin sohbet toplantıları da yapacağım. 
Bir başka yenilik de, yeni yılda,  www.yasamvesen.com' daki yazıları sesli kitap olarak yayınlama projesi... Artık yazılarımı dinleyebileceksiniz.

Yeni yılda tekrar görüşünceye kadar her şey gönlünüzce olsun...
Sevgiyle kalın...